У студентській профспілці

#8 от 18.05.2021

Рятуємо життя разом!

Майже 10 років студентська профспілка проводить Дні донора, під час яких студенти Харківського політехнічного та усі небайдужі можуть допомогти хворим і здати кров. Останні кілька років ці дні проводяться двічі – навесні та восени, і кількість студентів, готових стати донорами, збільшується, і поповнюється банк крові не менш як на 30–35 літрів. Минулого року більш як 100 політехніків залучилися до цієї важливої і благородної акції, а це більше 45 літрів крові!

 – Ми до останнього планували організувати забір крові, як зазвичай, у Палаці студентів, та карантинні обмеження вносять свої корективи не лише у звичне життя, – говорить голова студентської профспілки Анастасія Тарабанова. – Тож ми закликаємо студентів не бути байдужими! Ви можете підтримати хворих і здати кров у будь-якій лікарні чи центрі переливання крові. Творімо добро разом!

Нагадаємо: доза крові, яку здає донор – 450 мл – нешкідлива і безпечна для здоров’я, і відновлюється протягом 18–20 годин. Дізнатися, як підготуватися та які вимоги висуваються до донорів, можна на сайті Харківського обласного центру служби крові.

Привітали з Великоднем

30 квітня профком студентів за підтримки адміністрації Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» взяв участь у благодійній акції. Її організатором виступив фонд Food for Life. Студенти привітали людей похилого віку з Великоднем та пригостили святковими пасками, випеченими в нашій їдальні.

Фігуровка–2021!

Не знаєш, де провести літо? Завітай до Фігуровки! У спортивно-оздоровчому таборі «Політехнік» на тебе чекає прекрасний відпочинок, оздоровлення, покращені умови проживання, триразове збалансоване харчування і ЧЕТВЕРТИЙ ЗАЇЗД!

Так-так, тепер табір приймає відпочиваючих на одну зміну більше, а це означає: ще більше яскравих емоцій і вражень! Продаж путівок вже розпочато!

А для того, щоб твій відпочинок був активним, якісним, яскравим, 22 травня до Фігуровки вирушає трудовий десант, до якого увійдуть активісти студентської профспілки. Їх мета – прибрати та привести до ладу табір і його територію.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет