О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

«Отримав нові знання та досвід»!»


[Владислав Назаренко]
#8 от 18.05.2021

58 студентів з різних вищих навчальних закладів України стали учасниками ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності«Автомобільний транспорт», який відбувся у форматі відеоконференції у Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті 14 квітня. Одним із переможців конкурсу став Святослав Расторгуєв (МІТ-717). Його робота «Дослідження на відповідність вимогам безпеки захисних властивостей кабін самохідних машин», виконана під керівництвом доцента кафедри «Автомобіле- і тракторобудування», професора НТУ «ХПІ» Миколи Єгоровича Сергієнка у рамках наукового напряму «Експлуатація та ремонт засобів транспорту» зайняла 2 місце. Дипломом цього конкурсу відзначений також Вадим Яценко (МІТ-720м).

«Я вперше брав участь у такому конкурсі, тому дуже хвилювався, – розповідає Святослав Расторгуєв. – Роботи подавалися у друкованому вигляді та на електронних носіях вченому секретарю ХНАДУ для рецензування, потім проводилася підсумкова науково-практична відеоконференція та захист робіт онлайн. Ця робота була написана спеціально для конкурсу, про який я дізнався від Миколи Єгоровича. Він та співробітники його кафедри дуже допомогли з матеріалами для роботи.

Від конкурсу враження тільки позитивні, дізнався багато нового з робіт інших учасників, отримав нові знання по роботі з комп’ютером, досвід. Робота була дуже серйозна, багато часу зайняли самі лише математичні обчислення.

Мої плани на майбутнє – активно займатися науково-практичною дипломною роботою під керівництвом Миколи Єгоровича Сергієнка і готуватися до іспитів та вступу до магістратури. Тема дипломної роботи – «Ділянка обслуговування, діагностики та ремонту мокрих багатодискових муфт коробок передач транспортно-тягових машин».

Я виконую науково-практичну задачу, важливу для деяких харківських підприємств, вивчаючи слабкі і вразливі місця мокрих багатодискових муфт транспортно-тягових машин.

Теми робіт для конкурсу та бакалаврської різні, тому що цікаво вивчати нову інформацію, яка буде корисною для мене в майбутньому. У цьому мені активно допомагають мій дипломний керівник М. Є. Сергієнко та інші викладачі кафедри «Автомобіле- і тракторобудування».

Вітаємо Святослава з перемогою у конкурсі та бажаємо йому примножувати здобутки кафедри у цьому напрямку!

Розмовляв Владислав Назаренко.

На знімку: професор М. Є. Сергієнко та Святослав Расторгуєв.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет