О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Вшанували подвиг батьків


#8 от 18.05.2021

7 травня напередодні двох значних для нашої історії свят – Дня примирення і Дня Перемоги – політехніки вшанували пам’ять загиблих у роки Другої світової війни хвилиною мовчання та традиційним покладанням квітів до Меморіалу Слави.

Пам’ять про цю війну невмируща. Скільки б років не минуло, ми будемо згадувати подвиги наших співвітчизників, батьків, дідів, прадідів, які поклали життя заради мирного неба над нами, і розповідати дітям та онукам, щоб не допустити повторення історії. День Перемоги – це привід не лише згадати про трагічні події минулого, а й переконатися, що люди хочуть жити в мирі і спокої, працювати і ростити дітей.

Про учасника бойових дій у Другій світовій війні професора В. Т. Долбню, якого знають і люблять в ХПІ, читайте на 2 стор.

Фото Ігоря Гаєвого.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет