О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Кращі програмісти ХПІ


#7 от 27.04.2021

24 лютого в нашому університеті відбулася олімпіада з програмування серед студентів 1 та 2 курсів Інженерно-фізичного інституту, яка є 1 етапом Всеукраїнської студентської олімпіади. В ній взяли участь 27 студентів. Протягом трьох годин вони розв’язували задачі різного рівня складності. Треба зазначити, що першокурсники боролися за перемогу нарівні з другокурсниками, показали достойні результати і опинилися серед переможців та призерів змагання.

1 місце зайняв Андрій Габзовський (І-219г) – 64 бали; 2 місце посів Максим Волошко (І-219д) – 50 балів; 3 місце зайняли Олександр Чуйко (І-120) – 44 бали, Артем Стрельцов (І-219г) – 43 бали, Олексій Пономаренко (І-220б) – 42 бали.

Переможці та призери були нагороджені призами від IT компанії SoftServe.

Студент 2 курсу кафедри комп’ютерного моделювання процесів та систем Андрій Габзовський: «Всю вичерпну інформацію про Харківський політех я отримав в Інтернеті. Прочитав також і численні позитивні відгуки про цей славетний вищий навчальний заклад. Тоді в мене не виникло ніякого сумніву у виборі вищого навчального закладу – тільки ХПІ! Я губився в догадках, чого мені очікувати від студентського життя, важкого, але дуже цікавого. Зараз вже можу точно сказати, що навчатися в нашому університеті досить нескладно, якщо встигаєш вчасно засвоїти всю інформацію на лекціях і практичних заняттях. Наша група І-219г – це дружний колектив, ми допомагаємо один одному і в навчанні, і в житті. Я вдячний викладачам кафедри комп’ютерного моделювання процесів та систем доцентам Ксенії Вікторівні Іванченко та Анні Вікторівні Чистиліній за організацію і проведення олімпіади на найвищому рівні! Відзначу, що першокурсники склали нам достойну конкуренцію на цих змаганнях. Сподіваюсь, що у наступній олімпіаді теж буду боротися за перемогу!»

Максим Волошко: «Мені пощастило взяти участь у цих змаганнях! Дякую всім викладачам і організаторам турніру. Важко виділити когось з них, тому скажу просто спасибі всім, з ким я знайомий! Мене порадував високий рівень організації олімпіади, завдання та призи. Сподіваюся, що НТУ «ХПІ» продовжить співпрацю з ІТ компанією «SoftServe», і все більше і більше студентів братимуть участь в подібних змаганнях. Я вважаю, що цей турнір є прекрасною можливістю для студентів показати свої знання не тільки своїм викладачам, а й суддям та іншим учасникам.

Всім першокурсникам і нашим абітурієнтам хочу побажати не боятися брати участь в таких івентах, адже саме маленькі перемоги допомагають нам досягати значних успіхів!».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет