О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

«Україна» підкорює нові вершини!


[Дмитро Бойков (Е-417Б)]
#7 от 27.04.2021

Від початку карантину та до сьогоднішнього дня у всіх сферах діяльності помітна вимушена пауза, але навіть у таких непростих умовах Народний ансамбль танцю «Україна» Палацу студентів НТУ «ХПІ» продовжує свою роботу та забирає перші місця майже всіх можливих очних та навіть дистанційних конкурсів! Так від початку 2021 року колектив має вже три Гран-Прі: Міжнародного фестивалю-конкурсу «Кабріоль Світ» (Харків), Всеукраїнського хореографічного конкурсу «Танці PRO UKRAINE» (Харків) та дистанційного «Зірки ХХІ століття» (Болгарія, м. Варна), в якому серед 7500 заявок та 600 творчих номерів наш колектив став найкращим!

Одним із важливих для нас заходів є Міський конкурс студентської самодіяльності «Студентська весна–2021», де наш колектив посів I місце серед усіх народних хореографічних колективів вищих навчальних закладів Харкова.

Та на цьому НАНТ «Україна» не зупиняється! Зараз ми активно готуємося до травневих конкурсів. На черзі Міжнародний хореографічний фестиваль-конкурс «Гран-Прі Світлани Коливанової» та Всеукраїнський конкурс хореографічного мистецтва «Толока».

Тож, танцюристи ансамблю ХПІ тільки додають обертів і навіть не думають зупинятися! За період 2020–2021 року ми оновили склад ансамблю талановитими студентами, відновили творчу програму колективу та починаємо роботу над майбутніми постановками.

Дмитро Бойков (Е-417Б), учасник ансамблю «Україна», студент інституту енергетики, електроніки та електромеханіки.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет