О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Золоті медалі Юлії Гадаєвої


#7 от 27.04.2021

Кандидат в майстри спорту України з армспорту, багаторазовий переможець та призер чемпіонатів світу та Європи з пара-армрестлінгу, студентка 4 курсу інституту механічної інженерії і транспорту Юлія Гадаєва (на знімку в центрі) – одна з кращих спортсменок нашого університету. Юлія – вихованка Заслуженого тренера України, засновника школи арсмспорту ХПІ, доцента кафедри фізвиховання Володимира Петренка. Про її успішні виступи на міжнародній спортивній арені ми не раз писали у нашій газеті («Політехнік», №21–22, 2019 р.). Серед недавніх перемог спортсменки – дві золоті медалі чемпіонату України з армспорту серед дорослих. Турнір відбувся у березні у місті Кременець (Тернопільська область). Юлія завоювала ці нагороди у ваговій категорії до 55 кг (на правій та лівій руках).

 

Команда баскетбольного клубу «Політехнік» успішно виступає у вищій лізі Національного чемпіонату України. Інформацію про ці події читайте у наступному випуску газети.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет