Міцного здоров’я і нових звершень!

#7 от 27.04.2021

3 квітня відзначив своє 70-річчя професор кафедри «Деталі машин та гідропневмосистеми» В. В. Клітной.

Віктор Володимирович – вихованець нашого університету, у 1977 році закінчив кафедру гідравлічних машин. Уже в студентські роки активно займався громадською та адміністративною роботою. Чотири роки очолював профспілкову студентську організацію, обіймав посаду заступника декана машинобудівного факультету. Понад 25 років плідно працював заступником декана заочного факультету.

У 1989 році В. В. Клітной захистив кандидатську дисертацію, працював асистентом, старшим викладачем, доцентом, професором кафедри «Гідропневмоавтоматика». З 2017 р. – професор кафедри «Деталі машин та гідропневмосистеми». Віктор Володимирович – автор численних наукових праць, 10 авторських свідоцтв та патентів на винаходи.

Професор В. В. Клітной – досвідчений лектор, педагог та вихователь, який з перших кроків дбає про становлення студентів як спеціалістів. Накопичений багатий педагогічний досвід дозволяє йому активно впроваджувати передові сучасні методи навчання. Застосування методів ігрового проектування допомогло йому зробити процес навчання студентів привабливішим, досягти якісно більш високих результатів, про що свідчать публічні щорічні захисти проектів його студентів.

Колеги та студенти знають і цінують професора В. В. Клітного не тільки як далекоглядного керівника, плідного вченого та гарного педагога, а і як доброзичливу, чуйну людину, принципову та постійно вимогливу до себе.

Щиро вітаємо Віктора Володимировича з 70-річчям і бажаємо йому міцного здоров’я, щастя, творчого довголіття та нових звершень в усіх напрямах його багатогранної діяльності!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет