О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Творчих здобутків і довгих років плідної праці!


#7 от 27.04.2021

20 лютого виповнилось 75 років викладачеві кафедри «Деталі машин та гідропневмосистеми», професору, доктору технічних наук, провідному спеціалісту в галузі гідропневмоприводів Г. А. Крутікову.

Геннадій Анатолійович – вихованець ХПІ, тут він пройшов гідний шлях від студента до професора кафедри. Сьогодні він автор понад 100 наукових і методичних праць, які вийшли друком як у вітчизняних, так і в зарубіжних виданнях, у тому числі: 117 науково-технічних статей, 8 авторських свідоцтв і патентів, 6 навчальних і навчально-методичних посібників, а також монографія.

Професор Г. А. Крутіков підготував чотирьох кандидатів технічних наук. Він є членом редакційно-видавничої ради НТУ «ХПІ» та членом спеціалізованої ради з захисту кандидатських і докторських дисертацій.

Викладачі і студенти відзначають високий професіоналізм Г. А. Крутікова, його глибокі знання й творчий підхід як до навчання студентів, так і до наукової діяльності.

Від щирого серця вітаємо Геннадія Анатолійовича з ювілеєм і бажаємо йому міцного здоров’я, благополуччя, творчих здобутків і довгих років плідної праці!

Викладачі, співробітники та студенти кафедри ДМ та ГПС.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет