О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Бажаємо міцного здоров’я та добробуту!


#6 от 26.03.2021

20 березня виповнилося 70 років завідувачу лабораторії кафедри «Деталі машин та мехатронних систем» О. І. Наумову.

Більшу частину свого життя Олександр Іванович працює в нашому університеті. Він проводить велику роботу разом з викладачами і учбово-допоміжним персоналом з організації лабораторних та самостійних робіт, оновлення методичної та матеріальної бази кафедри. Олександр Іванович – досвідчений та високопрофесійний викладач, бере активну участь у госпдоговірній роботі кафедри.

Поряд з виконанням професійних обов’язків О. І. Наумов завжди брав участь у суспільному житті університету. Багато років він очолював загін з підтримки громадського порядку та добровільну пожежну дружину НТУ «ХПІ».

Багаторічна і плідна праця на кафедрі та професійне ставлення до виконання своїх посадових обов’язків, висока відповідальність за доручену справу забезпечили ювіляру авторитет та повагу колективу.

Бажаємо Вам, шановний Олександре Івановичу, міцного здоров’я, щастя, добробуту та подальших успіхів у роботі!

Колектив кафедри «Деталі машин та мехатронних систем».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет