О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Срібло чемпіонату України з вільної боротьби


#1-2 от 08.02.2021

19–21 січня у харківському Палаці спорту «Локомотив» відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків пам’яті Заслуженого тренера України Леоніда Дуная. Учасниками турніру були біля двохсот спортсменів з 17 регіонів України, серед них – студенти факультету соціально-гуманітарних технологій НТУ «ХПІ». Каміль Керімов (на знімку) завоював у цих змаганнях «срібло» у категорії до 57 кг, а Денис Бороган – п’яте місце в категорії до 65 кг. За результатами змагань Каміль Керимов отримав право виступити на чемпіонаті Європи.

Почесним гостям турніру за внесок у розвиток вільної боротьби пам’ятні подарунки від імені ректора НТУ «ХПІ» Євгена Сокола вручив проректор нашого університету Магомедэмін Гасанов, який отримав подяку від організаторів змагань.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет