Срібло чемпіонату України з вільної боротьби

#1-2 от 08.02.2021

19–21 січня у харківському Палаці спорту «Локомотив» відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків пам’яті Заслуженого тренера України Леоніда Дуная. Учасниками турніру були біля двохсот спортсменів з 17 регіонів України, серед них – студенти факультету соціально-гуманітарних технологій НТУ «ХПІ». Каміль Керімов (на знімку) завоював у цих змаганнях «срібло» у категорії до 57 кг, а Денис Бороган – п’яте місце в категорії до 65 кг. За результатами змагань Каміль Керимов отримав право виступити на чемпіонаті Європи.

Почесним гостям турніру за внесок у розвиток вільної боротьби пам’ятні подарунки від імені ректора НТУ «ХПІ» Євгена Сокола вручив проректор нашого університету Магомедэмін Гасанов, який отримав подяку від організаторів змагань.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет