О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Дружба, перевірена часом


#1-2 от 08.02.2021

Дорогі друзі! Багаторічна співпраця спортивного клубу «Політехнік» і газети з такою ж назвою вже давно переросла в міцну дружбу! Практично у кожному випуску газети читачі знайомляться з захоплюючими подіями спортивного життя ХПІ, дізнаються про успіхи та яскраві досягнення спортсменів-політехніків. Журналісти нашої газети розповідають про щоденну кропітку працю колективів спортклубу та кафедри фізичного виховання – спортсменів, викладачів, тренерів, співробітників, які забезпечують належні умови для успішної спортивної підготовки. Ці публікації мотивують нас не зупинятися, а йти далі до підкорення спортивних вершин, надихають студентську молодь вести здоровий і активний спосіб життя!

Нам завжди приємно і цікаво долучатися до складного процесу створення чергового номеру газети, і сподіваємося, що наша дружба та творчий тандем у подальшому будуть тільки зміцнюватися! Співробітники редакції «Політехніка» служать прикладом професійної і якісної журналістики, вони є для нас найважливішим джерелом інформації, жваво, яскраво, оперативно та всебічно висвітлюють життя нашого університету. Їх авторитет серед багатотисячних читачів газети є беззаперечним!

Увесь спортивний харківський Політех – спортклуб, кафедра фізвиховання та спортсмени поздоровляють вас, дорогі друзі, зі знаменною датою – 70-річчям з дня виходу у світ першого випуску нашої газети! Бажаємо вам здоров’я, щастя, оптимізму, цікавої і плідної роботи, творчих успіхів та вдячних читачів!

На знімку зліва направо: голова правління спортклубу «Політехнік», старший викладач кафедри фізвиховання Андрій Колесніченко, викладач кафедри фізвиховання Марія Долгарєва та редактор газети «Політехнік» Ігор Гаєвий, автор більшості публікацій про наших спортсменів.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет