Дружба, перевірена часом

#1-2 от 08.02.2021

Дорогі друзі! Багаторічна співпраця спортивного клубу «Політехнік» і газети з такою ж назвою вже давно переросла в міцну дружбу! Практично у кожному випуску газети читачі знайомляться з захоплюючими подіями спортивного життя ХПІ, дізнаються про успіхи та яскраві досягнення спортсменів-політехніків. Журналісти нашої газети розповідають про щоденну кропітку працю колективів спортклубу та кафедри фізичного виховання – спортсменів, викладачів, тренерів, співробітників, які забезпечують належні умови для успішної спортивної підготовки. Ці публікації мотивують нас не зупинятися, а йти далі до підкорення спортивних вершин, надихають студентську молодь вести здоровий і активний спосіб життя!

Нам завжди приємно і цікаво долучатися до складного процесу створення чергового номеру газети, і сподіваємося, що наша дружба та творчий тандем у подальшому будуть тільки зміцнюватися! Співробітники редакції «Політехніка» служать прикладом професійної і якісної журналістики, вони є для нас найважливішим джерелом інформації, жваво, яскраво, оперативно та всебічно висвітлюють життя нашого університету. Їх авторитет серед багатотисячних читачів газети є беззаперечним!

Увесь спортивний харківський Політех – спортклуб, кафедра фізвиховання та спортсмени поздоровляють вас, дорогі друзі, зі знаменною датою – 70-річчям з дня виходу у світ першого випуску нашої газети! Бажаємо вам здоров’я, щастя, оптимізму, цікавої і плідної роботи, творчих успіхів та вдячних читачів!

На знімку зліва направо: голова правління спортклубу «Політехнік», старший викладач кафедри фізвиховання Андрій Колесніченко, викладач кафедри фізвиховання Марія Долгарєва та редактор газети «Політехнік» Ігор Гаєвий, автор більшості публікацій про наших спортсменів.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет