О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Невичерпного натхнення!


[Марія Власова, Марина Вельможна, Еліна Чаплій, Дар’я Філіпчук]
#1-2 от 08.02.2021

Наш шановний читачу! Від імені студентів та співробітників факультету соціально-гуманітарних технологій Харківського політехнічного інституту, з величезною радістю, ми хочемо привітати газету «Політехнік» з 70-річним ювілеєм! Ми знаємо, що творчі люди завжди намагаються докласти максимальних зусиль та віддати своє серце улюбленій справі, і тому дуже цінуємо працю і старання журналістів, які лише частково здатні вміститися в кожному випуску нашої газети!

Газета «Політехнік» за весь тривалий період свого існування ні на хвилину не дозволила студентам, співробітникам і викладачам засумніватися в тому, що наш університет є місцем розвитку і розкриття потенціалу найталановитіших, найцілеспрямованіших і найактивніших людей. Всім людям, які причетні до видання випусків даного інформаційного джерела, ми хочемо побажати, в першу чергу, невичерпного натхнення, терпіння і ніколи не втрачати бажання розвивати улюблену справу. А ми, зі свого боку, обіцяємо доповнювати кожен випуск новинами, досягненнями і відкриттями, які будуть викликати почуття гордості за наш університет протягом багатьох років!

Марія Власова, Марина Вельможна, Еліна Чаплій, Дар’я Філіпчук – студентки факультету соціально-гуманітарних технологій.

Фото справа: активні читачі і дописувачі нашої газети декан СГТ факультету, професор Андрій Кипенський (справа) та к. т. н. Валерій Чернай.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет