Невичерпного натхнення!

[Марія Власова, Марина Вельможна, Еліна Чаплій, Дар’я Філіпчук]
#1-2 от 08.02.2021

Наш шановний читачу! Від імені студентів та співробітників факультету соціально-гуманітарних технологій Харківського політехнічного інституту, з величезною радістю, ми хочемо привітати газету «Політехнік» з 70-річним ювілеєм! Ми знаємо, що творчі люди завжди намагаються докласти максимальних зусиль та віддати своє серце улюбленій справі, і тому дуже цінуємо працю і старання журналістів, які лише частково здатні вміститися в кожному випуску нашої газети!

Газета «Політехнік» за весь тривалий період свого існування ні на хвилину не дозволила студентам, співробітникам і викладачам засумніватися в тому, що наш університет є місцем розвитку і розкриття потенціалу найталановитіших, найцілеспрямованіших і найактивніших людей. Всім людям, які причетні до видання випусків даного інформаційного джерела, ми хочемо побажати, в першу чергу, невичерпного натхнення, терпіння і ніколи не втрачати бажання розвивати улюблену справу. А ми, зі свого боку, обіцяємо доповнювати кожен випуск новинами, досягненнями і відкриттями, які будуть викликати почуття гордості за наш університет протягом багатьох років!

Марія Власова, Марина Вельможна, Еліна Чаплій, Дар’я Філіпчук – студентки факультету соціально-гуманітарних технологій.

Фото справа: активні читачі і дописувачі нашої газети декан СГТ факультету, професор Андрій Кипенський (справа) та к. т. н. Валерій Чернай.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет