О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Андрій Лукашов: «Натхнення та відмінних оцінок!»


#13-14 от 23.12.2020

Третьокурсник Андрій Лукашов (МІТ-218сд) навчається за спеціальністю «Інженерія логістичних систем», до вступу в НТУ «ХПІ» закінчив Лозівську філію Харківського державного автомобільно-дорожнього коледжу. За час навчання хлопець не пропустив жодної лекції чи практичного заняття, і не дивно, що цього року за сумлінність та старанність йому призначена іменна стипендія імені О. Масельського.

Для мене це показник того, що я вірно обрав шлях і недарма продовжив навчання. Таке визнання є стимулом, заохоченням до подальшого розвитку. І я не збираюся зупинятися, адже попереду ще стільки цікавого.

Навчатися в умовах карантину, спричиненого пандемією, важко, але якщо мати на меті отримання знань, усе до снаги. Хлопець старанно вчиться і з захватом говорить про лекції викладачів Ірини Морачковскької, Олексія Киркача, Володимира Свиргуна, Євгена Гончарова, Анатолія Гайдамаки та інших.

Андрій мешкає в гуртожитку № 7 і є членом студентської ради. Як староста 6 поверху він слідкує за порядком і виконанням правил гуртожитку, допомагає з поселенням студентів, проведенням заходів та завжди готовий допомогти з вирішенням побутових проблем.

 – Навчатися в політехнічному цікаво. Цього року студенти і викладачі поставлені в нові умови, і з упевненістю скажу: з честю пройшли це випробування. Дистанційне навчання дає змогу більше часу приділяти самовдосконаленню, при цьому не порушуючи здобуття освіти. Рік був тяжкий і виснажливий, а в прийдешньому я бажаю усім здоров’я, наснаги, творчих злетів. Усім, хто буде, як і я, захищати дипломні роботи, – натхнення на виконання досліджень та лише відмінних оцінок у заліковках.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет