О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Гідний представник інженерно-фізичної наукової школи


#13-14 от 23.12.2020

9 грудня виповнилося 60 років Дмитру Васильовичу Бреславському, завідувачу кафедри комп’ютерного моделювання процесів та систем, професору, доктору технічних наук.

Вся його діяльність тісно пов’язана з інженерно-фізичним факультетом, який він закінчив у 1984 році. Саме тут він сформувався, як талановитий вчений, під керівництвом професора О. К. Морачковського захистив кандидатську, а потім і докторську дисертації. Понад 15 років Дмитро Васильович працював деканом інженерно-фізичного факультету; з 2005 р. очолив кафедру систем та процесів управління, нині кафедра комп’ютерного моделювання процесів та систем.

Колеги та студенти знають і цінують професора Д. В. Бреславського не тільки як далекоглядного керівника, плідного вченого та гарного педагога, але і як доброзичливу, чуйну людину, принципову та постійно вимогливу до себе. В усіх видах діяльності Дмитро Васильович завжди виявляє творчу невтомність, багатий досвід, глибокі знання в найрізноманітніших галузях.

Щиро вітаємо Дмитра Васильовича та бажаємо йому творчих успіхів у розвитку механіки деформованого твердого тіла і благородній справі виховання нових поколінь вчених та інженерів, які нестимуть отриманий науковий світогляд, знання та традиції інженерно-фізичної наукової школи у майбутнє!

Бажаємо Вам, Дмитре Васильовичу, міцного здоров’я, щастя, творчого довголіття та нових звершень в усіх напрямах Вашої багатогранної діяльності!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет