О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Міцного здоров’я та творчого натхнення!


#8 от 27.08.2020

Міцного здоров’я та творчого натхнення!

Із 70-річчям вітали влітку колеги, рідні, друзі завідувача кафедри «Інформаційно-вимірювальні технології і системи», д. т. н., дійсного члена Академії метрології України, професора Сергія Івановича Кондрашова. В ХПІ він був студентом, старостою групи, аспірантом, захистив у 1979 р. кандидатську дисертацію. Впродовж 1980–2000 рр. С. І. Кондрашов виконував обов’язки заступника проректора з наукової роботи. Вперше під його керівництвом була організована метрологічна служба, служба стандартизації та збору відходів дорогоцінних металів в ХПІ.

У 2001 р. С. І. Кондрашов очолив кафедру і досі працює на посаді її завідувача, в 2004 р. успішно захистив докторську дисертацію, а в 2005 р. йому присвоєно звання професора. Згодом учений став академіком Української технологічної академії та Академії метрологів України. Науковий доробок С. І. Кондрашова включає праці в галузі метрологічного забезпечення засобів вимірювання, поглибленого вивчення тестових методів бездемонтажного контролю, первинних вимірювальних перетворювачів. Професор С. І. Кондрашов є фундатором наукової школи з розробки і впровадження тестових методів підвищення точності. Сергій Іванович працює у складі трьох спеціалізованих вчених рад та підготував одного доктора і 5 кандидатів технічних наук.

Колектив кафедри ІВТС щиро вітає Сергія Івановича з 70-річчям і бажає щастя, міцного здоров’я та нових творчих здобутків!

Викладачі, співробітники та студенти кафедри ІВТС.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет