Міцного здоров’я та творчого натхнення!

#8 от 27.08.2020

Міцного здоров’я та творчого натхнення!

Із 70-річчям вітали влітку колеги, рідні, друзі завідувача кафедри «Інформаційно-вимірювальні технології і системи», д. т. н., дійсного члена Академії метрології України, професора Сергія Івановича Кондрашова. В ХПІ він був студентом, старостою групи, аспірантом, захистив у 1979 р. кандидатську дисертацію. Впродовж 1980–2000 рр. С. І. Кондрашов виконував обов’язки заступника проректора з наукової роботи. Вперше під його керівництвом була організована метрологічна служба, служба стандартизації та збору відходів дорогоцінних металів в ХПІ.

У 2001 р. С. І. Кондрашов очолив кафедру і досі працює на посаді її завідувача, в 2004 р. успішно захистив докторську дисертацію, а в 2005 р. йому присвоєно звання професора. Згодом учений став академіком Української технологічної академії та Академії метрологів України. Науковий доробок С. І. Кондрашова включає праці в галузі метрологічного забезпечення засобів вимірювання, поглибленого вивчення тестових методів бездемонтажного контролю, первинних вимірювальних перетворювачів. Професор С. І. Кондрашов є фундатором наукової школи з розробки і впровадження тестових методів підвищення точності. Сергій Іванович працює у складі трьох спеціалізованих вчених рад та підготував одного доктора і 5 кандидатів технічних наук.

Колектив кафедри ІВТС щиро вітає Сергія Івановича з 70-річчям і бажає щастя, міцного здоров’я та нових творчих здобутків!

Викладачі, співробітники та студенти кафедри ІВТС.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет