О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Рік творчих успіхів


#21-22 от 17.12.2019

Разом із ансамблем «Україна» звання Народних цього року підтвердили Камерний оркестр «Крещендо» (керівник Наталія Чистякова) та SM Bend НТУ «ХПІ» (керівник Георгій Зуб). Це високе звання мають 8 творчих колективів із 18, які працюють у нашому Палаці студентів.

Скільки разів аплодували ми цим дівчатам і хлопцям – талановитим, захопленим своїм мистецтвом! Університетські свята, концерти в нашому улюбленому ДСі, на різних майданчиках Харкова і багатьох інших українських і закордонних міст – цими подіями був заповнений 2019-й для учасників творчих колективів. Ми не можемо уявити Посвяти в студенти НТУ «ХПІ» без блискучого «Сузір’я», циркової студії, Народного камерного хору ім. Петросяна, який, до речі, цього року виступав в Ірландії – єдиний колектив з України – на фестивалі пісенної творчості.

Переможцями конкурсу «Студентська весна – 2019» стали Народні аматорські колективи профспілок України Камерний оркестр «Крещендо» та естрадний колектив SM band НТУ «ХПІ», Театр «Політехнік» та його актори Антуанелла Адамкевич і Денис Квітковський. НТУ «ХПІ» увійшов до трійки призерів серед понад 30 вишів – учасників «Студентської весни – 2019».

Список перемог і творчих успіхів наших ДСівців продовжить наступний 2020-й рік!

Зичим сонця та світлих надій,

Миру й втіхи на кожному кроці,

Також здійснення планів і мрій

У прийдешньому Новому році!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет