О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Шановні наші читачі!


#17 от 15.10.2019

Ви, напевно, звернули увагу, що в газеті змінився заголовок (логотип). Ми вирішили проекспериментувати, додавши до дизайну «Політехніка» щось нове, свіже, оригінальне. В цьому нам допоміг студент 4 курсу кафедри геометричного моделювання та комп’ютерної графіки Олександр Сидоренко, про якого ми писали на початку року («Політехнік» №2-3 від 14 лютого 2019 р.). Нагадаємо, що Олександр – переможець Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України» 2017–2018 н/р., посів 1 місце у номінації «Кращий студент-дизайнер».

Останнім часом хлопець здобув ще кілька значних перемог – посів 2 місце у фіналі Міжнародної студентської олімпіади з інформаційних технологій «IT UNIVERSE – 2019» у конкурсі «Дизайн та просування бренду» (разом з Анною Хорошайло, студенткою своєї групи); Зимовому міжнародному бліц-конкурсі з веб-дизайну і комп’ютерної графіки у номінації «Краща графічна реалізація»; був учасником II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади «Web-технології и web-дизайн», спікером тренінгу «Design & Marketing»; став лауреатом районного етапу Харківського міського конкурсу «Молода людина року – 2019».

Отже наш експеримент разом із рубрикою «До 135-річчя НТУ «ХПІ» стартував. Сподіваємося, що газета з новим дизайном і надалі буде цікавою нашим читачам!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет