Презентації випускників на випускаючих кафедрах НТУ «ХПІ»

#17 от 15.10.2019

У жовтні – листопаді студенти НТУ «ХПІ» отримають прекрасну нагоду поспілкуватися з роботодавцями. Презентації випускників спрямовані на працевлаштування магістрів, що захищають свої роботи в грудні 2019 року. Це щорічний захід, під час якого на випускаючих кафедрах відбуваються зустрічі, і студенти можуть поставити запитання та дізнатися про умови роботи за фахом. Роботодавці ж мають можливість познайомитися з майбутніми спеціалістами, отримати рекомендації викладачів та завідувачів кафедр.

Результатом таких зустрічей стають домовленості про працевлаштування студентів і випускників, проходження практик, налагоджується тісна співпраця роботодавців із кафедрами.

Роботодавці, не втрачайте свого шансу познайомитися з майбутніми висококласними спеціалістами! Відвідайте презентації випускників, що проводитимуться за опублікованим у нашій газеті графіком.

Керівництво університету і Центр «Кар’єра» НТУ «ХПІ» запрошують

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет