Європейське «золото» і «срібло» у політехніків

#14 от 28.08.2019

«Hellas Open 2019»

У серпні в грецькому місті Сідірокастро відбувся Міжнародний турнір з бадмінтону «Hellas Open 2019». У змаганнях взяли участь 220 спортсменів з 45 країн світу. Студентка факультету соціально-гуманітарних технологій НТУ «ХПІ» Анастасія Прозорова стала срібним призером в жіночій парній категорії. У півфіналі турніру Анастасія Прозорова та її партнерка Валерія Рудакова перемогли сильні пари з Шотландії та Греції. У фіналі дівчата поступилася лише представницям Франції та посіли друге місце.

«1st European Universities Combat Games»

На початку серпня у Хорватії пройшов перший студентський міжнародний чемпіонат «1st European Universities Combat Games». 1300 спортсменів з 36 європейських країн змагалися в чотирьох видах спорту – дзюдо, карате, кікбоксинг та тхеквондо. Студент факультету соціально-гуманітарних технологій НТУ «ХПІ», член національної збірної України Олександр Кічерман завоював «золото» в чоловічих командних змаганнях з карате.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет