О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Кафедра «Матеріалознавство»: покоління переможців


[Валерія Субботіна, доцент, заступник завідувача кафедри «Матеріалознавство».]
#14 от 28.08.2019

На знімку: завідувач кафедри «Матеріалознавство» професор Олег Валентинович Соболь, професори Валерій Володимирович Білозеров, Анатолій Іванович Зубков, доцент Валерія Валеріївна Субботіна та переможці: Жанна Краєвська, Владислав Кучерський, Михайло Жулінський, Анна Любченко, Валентин Рябоштан.

Наші студенти і цього року продовжили традиції перемог минулих років. У доробок кафедри додано п’ять дипломів переможців.

Абсолютним переможцем ІІ-го етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з предметної компетенції «Нанотехнології та матеріалознавство у машинобудуванні» є Жанна Краєвська (МІТ-35), яка отримала диплом І ступеня. Переможцем ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з матеріалознавства став Владислав Кучерський (2.МІТ302н.8), який отримав диплом ІII ступеня. Також відзначилися досягненнями студенти кафедри, які отримали дипломи переможця за участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. Це Анна Любченко (2.МІТ301н.8), яка посіла ІІ місце за напрямом «Металургія», Валентин Рябоштан (МІТ-33амн) – ІІІ місце за галуззю знань «Механічна інженерія», Михайло Жулінський (2.МІТ301п.8) – ІІ місце зі спеціальності «Матеріалознавство».

Успіхи студентів свідчать про високий рівень знань, отриманих в НТУ «ХПІ». А це є запорукою високої конкурентоздатності при виборі місця роботи після закінчення інституту. Як сказала переможець олімпіади Жанна Краєвська (МІТ-35): «Атмосфера теплих відносин між викладачами моєї кафедри та студентами дозволяє досягти підготовки гармонійно розвинутої особистості, здатної до постійного оновлення знань та професійної мобільності, що сприяє пробудженню у студентів зацікавленості та творчого ставлення до навчання. Викладачі кафедри проявляють уважність до проблем студентів та випускників кафедри, сприяють розкриттю здібностей, формуванню позитивних рис та ділових якостей сучасних матеріалознавців».

Валерія Субботіна, доцент, заступник завідувача кафедри «Матеріалознавство».

Читайте в наступному випуску: один із героїв цієї публікації Валентин Рябоштан цікаво розповідає про вибір професії та своє захоплення матеріалознавством

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет