О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

STEMCamp School – другий сезон


#13 от 18.06.2019

Вже другий сезон унікального освітнього проекту #STEMCamp School успішно пройшов щойно в нашому університеті. Цього року його учасниками стали понад 100 цілеспрямованих і мотивованих школярів не лише з Харківського регіону, а й з міста Кропивницький Кіровоградської області, з Мелітополя Запорізької області.

Протягом 10 днів фестивалю #STEMCamp School учні прослухали інтерактивні лекції, виконали лабораторні роботи, відвідали майстер-класи з фізики, хімії, енергетики, електроніки та інших напрямків. Взяли участь у науковому квесті, а також розробили власні проекти, які презентували на масштабному фестивалі (на знімку), що проходив на головній площі кампусу Політеху.

А головне, цього року 10 резидентів #STEMCamp School протягом двох тижнів проводили заняття у літніх таборах Кропивницького в рамках програми «Всеукраїнський обмін наукових ідей», організованих спільно НТУ «ХПІ», Економіко-технологічним інститутом ім. Роберта Ельворті та Управлінням освіти міської ради міста Кропивницький.

Фото Валерія Таємницького

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет