STEMCamp School – другий сезон

#13 от 18.06.2019

Вже другий сезон унікального освітнього проекту #STEMCamp School успішно пройшов щойно в нашому університеті. Цього року його учасниками стали понад 100 цілеспрямованих і мотивованих школярів не лише з Харківського регіону, а й з міста Кропивницький Кіровоградської області, з Мелітополя Запорізької області.

Протягом 10 днів фестивалю #STEMCamp School учні прослухали інтерактивні лекції, виконали лабораторні роботи, відвідали майстер-класи з фізики, хімії, енергетики, електроніки та інших напрямків. Взяли участь у науковому квесті, а також розробили власні проекти, які презентували на масштабному фестивалі (на знімку), що проходив на головній площі кампусу Політеху.

А головне, цього року 10 резидентів #STEMCamp School протягом двох тижнів проводили заняття у літніх таборах Кропивницького в рамках програми «Всеукраїнський обмін наукових ідей», організованих спільно НТУ «ХПІ», Економіко-технологічним інститутом ім. Роберта Ельворті та Управлінням освіти міської ради міста Кропивницький.

Фото Валерія Таємницького

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет