О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Вітаємо магістрів – 2019!


#13 от 18.06.2019

Їх 158 – магістрів, які нещодавно захистили свої дипломні роботи та проекти і стали випускниками Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» 2019 року. 52 з них отримали дипломи з відзнакою. Серед щасливих магістрів – 2 іноземці, один з яких став володарем «червоного» диплома.

Всі вони протягом одного року і дев’яти місяців навчалися за освітньо-науковою програмою у 4 інститутах та на 3 факультетах, на 51 кафедрі за 30 спеціальностями. Це перший випуск таких магістрів – молодої еліти ХПІ, надії і майбутнього нашого університету. Адже майже всі вони будуть вступати до аспірантури Харківського політеху.

На урочистому випускному вечері, який відбувся 30 травня у Палаці студентів ХПІ, ректор нашого університету професор Є. І. Сокол та проректор професор Р. П. Мигущенко вручили кращим магістрам дипломи та побажали їм подальших успіхів.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет