Вітаємо магістрів – 2019!

#13 от 18.06.2019

Їх 158 – магістрів, які нещодавно захистили свої дипломні роботи та проекти і стали випускниками Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» 2019 року. 52 з них отримали дипломи з відзнакою. Серед щасливих магістрів – 2 іноземці, один з яких став володарем «червоного» диплома.

Всі вони протягом одного року і дев’яти місяців навчалися за освітньо-науковою програмою у 4 інститутах та на 3 факультетах, на 51 кафедрі за 30 спеціальностями. Це перший випуск таких магістрів – молодої еліти ХПІ, надії і майбутнього нашого університету. Адже майже всі вони будуть вступати до аспірантури Харківського політеху.

На урочистому випускному вечері, який відбувся 30 травня у Палаці студентів ХПІ, ректор нашого університету професор Є. І. Сокол та проректор професор Р. П. Мигущенко вручили кращим магістрам дипломи та побажали їм подальших успіхів.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет