Відкрийте для себе цей куточок Всесвіту!

#11-12 от 30.05.2019

Анастасія Рилова (СГТ-16б), член збірної команди НТУ «ХПІ» з легкої атлетики, чемпіонка України з естафетного бігу серед молоді:

«Я студентка вже 3 курсу НТУ «ХПІ» і пишаюся тим, що маю можливість відвідувати СОТ «Політехнік» у Фігуровці. Для мене це надзвичайне місце! Кожен знайде у ньому щось особливе для себе: ідеальні умови для занять спортом, дивовижну природу, нових друзів, комфортний оздоровчий відпочинок та багато іншого. Але головне, що відрізняє СОТ «Політехнік» від інших баз відпочинку – люди. Це місце наповнене енергією любові, турботи та відповідальності за кожного гостя. З кожним днем, місяцем, роком СОТ «Політехнік» стає все кращим та ріднішим. Я рекомендую відкрити для себе цей куточок Всесвіту!».

Збірна команда НТУ «ХПІ» з аеробіки:

«Фігуровка – чудовий табір, у якому цікаво і дитині, і дорослому. Прекрасне місце для відпочинку від міської сірості та пилу. У цьому таборі можна насолодитися чудовим повітрям і прохолодною річкою, що влітку особливо приємно. Голодним там не залишишся, адже годують на славу. А наявність квестів, спартакіад і дискотек гарантовано не дадуть вам нудьгувати».

«Табір «Політехнік» – це саме те місце, де можна згадати дитинство і насолодитися розвагами, яких там вистачає. Свіже повітря і «дика» природа – слова, які описують Фігуровку. Для мене це був шанс відпочити від міста, оздоровитися, наплаватися в річці і насолодитися сосновим лісом. У таборі ніхто не залишився голодним та з поганим настроєм».

Роман Козлов, майстер спорту з баскетболу, гравець БК «Політехнік», чемпіон України серед команд вищої ліги, викладач кафедри фізвиховання:

«У Фігуровці подобається атмосфера, що панує в таборі. Дуже чисте повітря, красива природа, і головна перевага – класна ріка Сіверський Дінець. Важливо також, що табір знаходиться поблизу міста Чугуїв, на той випадок, якщо знадобиться щось купити».

Антон Рочняк, майстер спорту з баскетболу, гравець БК «Політехнік», чемпіон України серед чоловічих команд вищої ліги, викладач кафедри фізвиховання:

«Найцінніше в Фігуровці – це унікальні природні умови, які сприяють якісному відновленню та відпочинку. Табір також пропонує комфортні умови для проживання всією родиною, а прикрашають дозвілля постійні заходи активного відпочинку. Приємно, що табір розвивається, особливо за останні пару років. Радує поява дерев’яного понтона, покращення умов проживання і загальний благоустрій».

Шановні політехніки! Інформація про заїзди до спортивно-оздоровчої бази «Політехнік» у Фігуровці розміщена на сайтах НТУ «ХПІ» та профкому студентів

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет