О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Факультету – 25!


[Олександр Сінько]
#11-12 от 30.05.2019

На знімку: начальник Військового інституту танкових військ НТУ «ХПІ» полковник Олександр Серпухов нагороджує грамотою майора Володимира Сінька.

Факультет радіаційного, хімічного, біологічного захисту та екологічної безпеки був заснований ще в далекому 1994 році. З метою удосконалення підготовки фахівців військ РХБ захисту для Збройних Сил України та інших міністерств і органів виконавчої влади з 20 серпня 2002 року факультет військ радіаційного, хімічного, біологічного захисту був виведений зі складу Харківського військового університету та переведений до складу нашої Альма-матер.

У квітні у великій залі 9-го гарнізонного Будинку офіцерів особовий склад Військового інституту танкових військ НТУ «ХПІ» відсвяткував ювілей факультету радіаційного, хімічного, біологічного захисту та екологічної безпеки.

На свято прибули поважні гості: начальник військ РХБ захисту Збройних Сил України – начальник Центрального управління РХБ захисту Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України полковник Юрій Онищук і начальник служби РХБ захисту – начальник служби екологічної безпеки управління оперативного забезпечення штабу Командування Сухопутних військ Збройних Сил України полковник Валерій Вебер, а також багато випускників та працівників факультету.

Присутні вшанували хвилиною мовчання військовослужбовців, які віддали своє життя за незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

З нагоди ювілею факультету кращі його військовослужбовці та працівники були відзначені відомчими нагородами, а також командуванням навчального закладу.

Свято супроводжувалося музичними виступами артистів і художніх колективів 9-го гарнізонного Будинку офіцерів і міста Харкова.

Командування та особовий склад інституту бажає всім військовослужбовцям міцного здоров’я, добробуту, щастя, злагоди та наснаги, непохитності в досягненні мети, успішного виконання поставлених завдань і нових звершень у благородній справі служіння народові України!

Олександр Сінько, заступник начальника інституту з морально-психологічного забезпечення, начальник відділення, полковник.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет