О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Страйкбольний клуб інституту


[Олександр Срібний]
#11-12 от 30.05.2019

Особовий склад страйкбольного клубу військового інституту у квітні провів чергове тренування на матеріальній базі страйкбольного клубу Державного підприємства «Харківський машинобудівний завод «ФЕД».

У ході спільного тренування відпрацьовувалися індивідуальні та колективні дії особового складу в умовах обмеженого простору, тактика ведення ближнього бою з вибором найбільш раціональних способів вирішення конкретних бойових завдань, поєднаних із чергуванням технічних дій залежно від реакції противника на них.

Такі тренування спрямовані на формування і вдосконалення практичних навичок особового складу в пересуванні на місцевості (населеному пункті), швидкому зайнятті вигідної вогневої позиції та веденні вогню зі стрілецької зброї. При цьому значна увага приділялася навчанню подолання різноманітних перешкод, виконання спеціальних прийомів і дій зі зброєю.

Все зазначене відпрацьовується на основі здійснення постійного психологічного впливу на військовослужбовців, що допомагає формуванню у них необхідних морально-вольових якостей: наполегливості, рішучості, сміливості, впевненості в своїх силах, надає змогу обмінюватися досвідом загальновійськової підготовки особового складу та впровадження в навчальний процес Бойової армійської системи.

Олександр Срібний, офіцер відділення морально-психологічного забезпечення, молодший лейтенант

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет