О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

У Вченій раді


#7 от 26.03.2019

1 березня відбулося чергове засідання Вченої ради університету під головуванням голови Вченої ради професора Л. Л. Товажнянського та за участі ректора професора Є. І. Сокола

Атестат професора отримав Сергій Геннадійович Семенов (кафедра обчислювальної техніки та програмування).

Академія військово-історичних наук і козацтва нагородила пам’ятною медаллю «75 років визволення Харкова від фашистських загарбників» директора комп’ютерно-технологічного коледжу НТУ «ХПІ» Ірину Іванівну Дідух.

Сертифікати за розробку дистанційних курсів отримали Олександр Борисович Білоцерковський – «Логістика», Людмила Антонівна Васьковець – «Фізіологія людини», Олена Миколаївна Лапузіна «Математика для іноземців».

Харківська міська рада, Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту, Управління у справах сім’ї та молоді нагородили Подякою трудовий колектив гуртожитку № 7 нашого університету «за активну життєву позицію, проявлену ініціативу та вагому підтримку у реалізації кінопроекту «Город ХА. Ни дня без юмора».

Диплом «за ініціативу та вагомий внесок у роботу Центру «Арсенал Ідей Україна» НТУ «ХПІ» отримав секретар Ради молодих вчених ХПІ, координатор «Scientific Underground» Василь Володимирович Маліков (кафедра українознавства, культурології та історії науки).

Дипломом за участь у конкурсі «Бібліотекар року» у номінації «За сприяння поширенню академічної доброчесності» була нагороджена заступник директора науково-технічної бібліотеки НТУ «ХПІ» Оксана Олександрівна Побережна, а у номінації «За кращий бібліографічний покажчик» – методист 1-ї категорії Вікторія Іванівна Бикова.

Дипломи першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з математики отримали Ярослав Балаба – 1 місце, Михайло Бічурін – 2 місце, Костянтин Звєрєв, Анастасія Бойко та Лея Сохет – 3 місце (кафедра комп’ютерної математики і аналізу даних).

Про результати навчання студентів університету на підставі підсумків зимової сесії 2018/2019 навчального року членам Вченої ради доповів проректор професор Р. П. Мігущенко.

Про перспективи розвитку навчальної та наукової роботи інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу доповів директор цього інституту професор О. В. Манойленко.

Звіт проректора професора М. І. Гасанова був присвячений заходам з покращення матеріально-технічної бази університету в 2018 році та плану роботи на 2019 рік.

На засіданні Вченої ради були розглянуті питання виконання плану роботи Вченої ради за осінній семестр 2018/2019 навчального року (професор Л. Л. Товажнянський).

Вчена рада затвердила висунення Національним технічним університетом «Харківський політехнічний інститут» наукової роботи «Створення роторів турбін великої потужності» і включення осіб до складу її колективу для участі у конкурсі на здобуття Державної премії України в галузі науки і техніки 2019 року (професор Г. В. Лісачук).

Вчена рада підтримала пропозиції щодо представлення робіт на здобуття премії Верховної Ради України молодим вченим 2019 року; представлення наших науковців до вчених звань, призначення на посади вчених та викладачів (ректор професор Є. І. Сокол).

Вчена рада затвердила брендбук (фірмовий стиль) НТУ «ХПІ», відзначила співробітників університету до Дня науки, заслухала звіти науковців.

На засіданні були затверджені Положення про вчені ради інститутів та факультетів; теми докторських дисертацій та призначення наукових консультантів.

Вчена рада рекомендувала до друку цілу низку наукових видань нашого університету

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет