О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Презентації випускників


#17 от 23.10.2018

щороку проводять випускаючі кафедри НТУ «ХПІ». Презентації листопада спрямовані на працевлаштування магістрів, що захищають свої роботи в грудні 2018 року. Потенційні роботодавці знайомляться з майбутніми фахівцями, а самі сьогоднішні студенти мають унікальну можливість зустрітися з представниками підприємств і фірм та дізнатися про умови роботи за фахом. З боку роботодавців – це добра можливість вибрати собі найкращих майбутніх спеціалістів, відрекомендованих завідувачами та викладачами кафедри.

Проводячи презентації, кафедри налагоджують співпрацю з запрошеними роботодавцями, що є одним з методів вирішення проблем з працевлаштування студентів та випускників університету.

Керівництво університету та Центр «Кар’єра» НТУ «ХПІ» запрошують роботодавців відвідати презентації випускників на кафедрах, що проводитимуться за опублікованим сьогодні графіком.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет