Презентації випускників

#17 от 23.10.2018

щороку проводять випускаючі кафедри НТУ «ХПІ». Презентації листопада спрямовані на працевлаштування магістрів, що захищають свої роботи в грудні 2018 року. Потенційні роботодавці знайомляться з майбутніми фахівцями, а самі сьогоднішні студенти мають унікальну можливість зустрітися з представниками підприємств і фірм та дізнатися про умови роботи за фахом. З боку роботодавців – це добра можливість вибрати собі найкращих майбутніх спеціалістів, відрекомендованих завідувачами та викладачами кафедри.

Проводячи презентації, кафедри налагоджують співпрацю з запрошеними роботодавцями, що є одним з методів вирішення проблем з працевлаштування студентів та випускників університету.

Керівництво університету та Центр «Кар’єра» НТУ «ХПІ» запрошують роботодавців відвідати презентації випускників на кафедрах, що проводитимуться за опублікованим сьогодні графіком.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет