Знайомтеся – Тетяна Правдіна

#16 от 11.10.2018

Студентка 3 курсу кафедри геометричного моделювання та комп’ютерної графіки навчально-наукового інженерно-фізичного інституту, староста групи Тетяна Правдіна (на знімку в центрі) – креативна і здібна дівчина. Вона стала призером (диплом ІІ ступеня) Всеукраїнської студентської олімпіади з нарисної геометрії та геометричного моделювання на ПЕОМ (секція з нарисної геометрії), посіла третє місце у Зимовому міжнародному бліц-конкурсі з веб-дизайну та комп’ютерної графіки у номінації «Краща 2D векторна графіка». За результатами цього конкурсу Тетяна підготувала тези доповіді для участі у XXV Міжнародній науково-практичній конференції «Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я» (MicroCAD – 2017).

Тетяна Правдіна не тільки успішно складає всі іспити та заліки, а й має неабиякі творчі здібності. Наприклад, ця вродлива дівчина стала «Міс МТ – 2016», брала участь у конкурсі «Міс ХПІ». Зараз активно працює над розробкою графічних символів університету та його нових підрозділів (створення брендбуку) на замовлення керівництва університету.

«Тетяна має хорошу теоретичну підготовку і глибокі знання в прикладних і фундаментальних дисциплінах, старанно готує курсові роботи і проекти, – говорить доцент Олена Анатоліївна Глібко. – Вона здібна студентка з нестандартним мисленням та лідерськими якостями, вміє ставити мету і досягати її послідовними та логічними діями. Варто відзначити Тетянине постійне прагнення до мети і те, що вона не зупиняється на досягнутому. На 1 курсі вона посіла четверте місце у Всеукраїнській студентській олімпіаді з нарисної геометрії та геометричного моделювання на ПЕОМ, а вже через рік піднялася там до другого. Хочеться, щоб таких цілеспрямованих студентів в ХПІ ставало все більше!».

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет