О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Водіння бойових машин – основа фахової підготовки


[Олег Карлов]
#16 от 11.10.2018

Щоб оволодіти водінням бойових машин, підрозділи, екіпажі, механіки-водії мають повністю використовувати високі бойові та технічні можливості машин під час вирішення бойових завдань.

На навчальному полігоні смт Подвірки Військового інституту танкових військ практичні заняття з водіння бойових машин проводилися з курсантами 3 курсу факультету озброєння та військової техніки.

Після опанування теоретичної частини та виконання вправ на тренажерах курсанти приступили до практичної складової навчальної дисципліни. Під час практичних занять майбутні офіцери удосконалили свої навички з водіння танків Т-64 БВ і Т-72.

Під керівництвом досвідчених викладачів третьокурсники відпрацювали підготовчі вправи з основ водіння обмеженими проходами та подолання перешкод по елементах, щоб у майбутньому в цілому показати свою майстерність.

Результати водіння засвідчили вірність принципу «Від простого – до складного», де визначення змісту дій і послідовності їх виконання були головними в оцінюванні теоретичної підготовленості та практичної навченості майбутніх офіцерів. Наполегливість курсантів у засвоєнні навчального матеріалу позитивно вплинула на оцінку їх знань.

Олег Карлов, старший офіцер відділення морально-психологічного забезпечення, майор

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет