О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Разом створимо ІТ – Всесвіт!


#16 от 11.10.2018

V Міжнародна студентська олімпіада з інформаційних технологій «IT-Universe», яка була підтримана Міністерством освіти і науки України, завершилася фіналом, що відбувся в Києві влітку на базі Київського національного університету культури та мистецтв та Університету економіки та права «КРОК».

На офіційному сайті цієї олімпіади (www.it-universe.org) надані результати Міжнародного фіналу, згідно з якими одним з переможців став Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», виборовши 2 місце серед вищих навчальних закладів. Це стало можливим завдяки успішному виступу команди харківських політехніків, а, особливо, студентів кафедри «Обчислювальна техніка та програмування» (завідувач – д. т. н., с. н. с. Сергій Геннадійович Семенов) факультету «Комп`ютерні на інформаційні технології» (декан – професор Максим Ігорович Главчев).

1 місце в конкурсі «Адміністрування Linux» виборов Марко Груздов (КІТ-24а); 2 місце в конкурсі «Роботи з нами, роботи навколо нас» посів Денис Волошин (КІТ-22м); 2 місце в конкурсі «Кращий диплом з інформаційної безпеки» здобув Віктор Челак (КІТ-23мп).

Дипломом у номінації «За кращий аналіз предметної області» в конкурсі «Керування IT-проектами» нагороджений Олексій Мельников (КІТ-12м).

Відповідальним представником команди студентів нашого університету на цій олімпіаді був старший викладач кафедри «Обчислювальна техніка та програмування» Сергій Геннадійович Межерицький.

На засіданні Вченої Ради університету ректор НТУ «ХПІ» Євген Іванович Сокол та Голова Вченої Ради Леонід Леонідович Товажнянський привітали переможців та урочисто вручили їм дипломи, побажали здоров’я та успіхів в навчанні і подальших здобутків в міжнародних олімпіадах для підвищення рейтингу нашого університету.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет