О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Наглядова рада і виставка відомого випускника ХПІ


#16 от 11.10.2018

28 вересня відбулося друге засідання Наглядової ради НТУ «ХПІ». Ректор, професор Євген Сокол виступив з доповіддю про підсумки 2017–2018 навчального року, розповів про цілі та перспективи розвитку університету.

Засідання Наглядової ради почалося з хвилини мовчання, на якій вшанували пам’ять одного з її членів, українського космонавта Леоніда Каденюка, який пішов із життя 31 січня 2018 року.

Обговорювалися питання, пов’язані з поліпшенням освітнього процесу, роботою вчених університету, залученням абітурієнтів та ін. Ректор Євген Сокол відзначив високі позиції ХПІ в рейтингах України та світу, проте головним завданням університету, за його переконанням, залишається входження до світового освітнього та наукового простору. Університет працює над розширенням міжнародних контактів, співпрацює з вченими з різних країн. Окремо ректор згадав про активну діяльність молодих вчених ХПІ, високі результати роботи яких відзначаються державними преміями та іншими нагородами. Після доповіді представники Наглядової ради обговорили концепцію розвитку університету на найближчий час.

У той же день відбулося відкриття виставки випускника ХПІ, відомого українського художника і фотографа зі світовим ім’ям, члена Наглядової ради НТУ «ХПІ» Сергія Браткова. Він представив інсталяцію «Балаклавський кураж», яка була встановлена в просторі ArtKhPI, розташованому на другому поверсі Палацу студентів ХПІ.

За матеріалами прес-служби НТУ «ХПІ»

Фото Валерія Таємницького

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет