О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Свято здоров’я та гарного настрою!


[Мар’я Таранущенко]
#9-10 от 22.05.2018

Вже понад 5 років традиційно на території гуртожитку №7 двічі на рік проводиться День здоров’я. Це спортивне свято присвячене популяризації здорового способу життя, всебічному розвитку студента та залученню його до активної соціальної позиції.

Цьогоріч в акції взяли участь студенти науково-навчального інституту механічної інженерії і транспорту, яких підтримали профком студентів та Студентська рада гуртожитку.

«Для нас це не просто офіційний черговий захід, а можливість розкрити потенціал студента як організатора, спортсмена, активної людини, – говорить студентка 5 курсу, голова Студради та організатор свята Єлизавета Дротик. – Ми, насамперед, прагнемо відкривати нові таланти та залучати наших друзів до завзятої роботи над собою та справою, яку вони обрали».

Напередодні Дня здоров’я протягом тижня проводяться спортивні змагання з пінг-понгу, триборства, шашок, шахів, футболу, волейболу, де студенти можуть активно відпочити та отримати позитивні емоції.

«Ми перейняли традицію Дня здоров’я і маємо передати її тим, хто прийде до гуртожитку після нас. Впевнені, що зараз важливим є питання активності молодого покоління. Якщо ми бачимо бажання в очах – нам хочеться краще працювати, а безініціативність та байдужість є нашими ворогами», – зазначив організатор свята Кирило Галлямов.

День здоров’я ми відзначали 21 квітня, студенти всіх курсів та спеціалізацій із задоволенням покуштували польової каші, змагалися у настільних іграх, у командних та інтелектуальних турнірах, спілкувалися та гарно провели час. Заступник директора з виховної роботи ННІ МІТ Микола Єгорович Сергієнко нагородив переможців змагань солодкими призами та грамотами, а ввечері всі бажаючі подивилися цікаві кінофільми.

Дякуємо всім організаторам свята, а також Студраді гуртожитку №7 та студентам Катерині Хоружій і Тетяні Давиденко.

Мар’я Таранущенко, студентка групи МІТ-24(МШ), профорг ННІ МІТ.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет