О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Практичні заняття – крок до вдосконалення професійної майстерності


[Олександр Срібний, ТВО начальника клубу, молодший лейтенант]
#8 от 26.04.2018

Практичні заняття – крок до вдосконалення професійної майстерності

15 березня у Військовому інституті танкових військ НТУ «ХПІ» на навчальному полігоні смт Подвірки із курсантами 3 курсу факультету озброєння і військової техніки проводилося заняття з водіння бойових машин (на знімку). Перед практичною складовою курсанти опанували теоретичний матеріал: вивчили основи правил водіння, матеріальної частини техніки, а також виконували вправи на тренажерах.

Під час практичних занять курсанти вдосконалювали навички з водіння БТР-4 та БТР-80. На одному з навчальних місць відпрацьовувалась постановка бойової машини на ділянку, визначену покажчиками, на іншому – третьокурсники відпрацьовували рух між стовпами з дотриманням встановленого напрямку руху і зупинку у вказаному місці з подальшим відновленням руху та прибуттям на вихідний рубіж. Одна за одною бойові машини долали маршрут і щоразу дії водіїв ставали все більш впевненими.

Усі курсанти досить відповідально поставилися до практичного заняття з урахуванням прогнозування бойових дій та досвіду АТО.

Виконання практичних вправ більшістю курсантів оцінене на «відмінно» та «добре», що свідчить про високий рівень підготовки особового складу.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет