Практичні заняття – крок до вдосконалення професійної майстерності

[Олександр Срібний, ТВО начальника клубу, молодший лейтенант]
#8 от 26.04.2018

Практичні заняття – крок до вдосконалення професійної майстерності

15 березня у Військовому інституті танкових військ НТУ «ХПІ» на навчальному полігоні смт Подвірки із курсантами 3 курсу факультету озброєння і військової техніки проводилося заняття з водіння бойових машин (на знімку). Перед практичною складовою курсанти опанували теоретичний матеріал: вивчили основи правил водіння, матеріальної частини техніки, а також виконували вправи на тренажерах.

Під час практичних занять курсанти вдосконалювали навички з водіння БТР-4 та БТР-80. На одному з навчальних місць відпрацьовувалась постановка бойової машини на ділянку, визначену покажчиками, на іншому – третьокурсники відпрацьовували рух між стовпами з дотриманням встановленого напрямку руху і зупинку у вказаному місці з подальшим відновленням руху та прибуттям на вихідний рубіж. Одна за одною бойові машини долали маршрут і щоразу дії водіїв ставали все більш впевненими.

Усі курсанти досить відповідально поставилися до практичного заняття з урахуванням прогнозування бойових дій та досвіду АТО.

Виконання практичних вправ більшістю курсантів оцінене на «відмінно» та «добре», що свідчить про високий рівень підготовки особового складу.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет