|
На знімку: випускники кафедри гр.
О-42абс: М. Нестерцов, А. Галюченко, Д. Чернобаєв, А. Лебедєва, О.
Непочатов, М. Гонда, П. Виноградний. |
|
Зовсім, здається, недавно, в кінці січня 2018 року ми, студенти шостого курсу
кафедри «Технологія жирів та продуктів бродіння» успішно захистили свої дипломні
роботи. Ця подія стала для нас останнім кроком до одержання дипломів спеціаліста
і була серйозним випробуванням. Адже на процедурі захисту були присутні, крім
викладачів кафедри, фахівці з Українського науково-дослідного інституту олій та
жирів Національної академії аграрних наук України (УкрНДІОЖ НААН).
Нас, новоспечених фахівців зі спеціальності «Харчові технології», чекає
доросле життя, повне нових не лише перемог, а й випробувань. Рідна кафедра та
університет стали справжнім домом, а роки, проведені тут, можливо, найкращими у
житті. У НТУ «ХПІ» студенти дорослішали та набирались досвіду не тільки як
спеціалісти, але і як особистості, за яких буде не соромно кафедрі технології
жирів та продуктів бродіння. Так наші одногрупники Дмитро Чернобаєв та Анастасія
Лебедєва були названі в числі найкращих студентів факультету технології
органічних речовин. Дипломи з відзнакою їм вручив ректор НТУ «ХПІ» Є. І. Сокол.
Попереду нас чекає успішна кар’єра, і для багатьох вона буде пов’язана зі
спеціальністю «Харчові технології». Одразу після захисту дипломних робіт
представники з різних підприємств галузі запропонували багатьом випускникам
перспективне працевлаштування. Втім, деякі спеціалісти вже встигли визначитися з
місцем роботи під час літніх канікул та переддипломної практики. Тепер перед
нами відкриті усі двері, за що ми дякуємо рідній кафедрі та університету!