О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

До самостійної праці готові


[Павло Виноградний, випускник – 2018.]
#7 от 16.04.2018

На знімку: випускники кафедри гр. О-42абс: М. Нестерцов, А. Галюченко, Д. Чернобаєв, А. Лебедєва, О. Непочатов, М. Гонда, П. Виноградний.

Зовсім, здається, недавно, в кінці січня 2018 року ми, студенти шостого курсу кафедри «Технологія жирів та продуктів бродіння» успішно захистили свої дипломні роботи. Ця подія стала для нас останнім кроком до одержання дипломів спеціаліста і була серйозним випробуванням. Адже на процедурі захисту були присутні, крім викладачів кафедри, фахівці з Українського науково-дослідного інституту олій та жирів Національної академії аграрних наук України (УкрНДІОЖ НААН).

Нас, новоспечених фахівців зі спеціальності «Харчові технології», чекає доросле життя, повне нових не лише перемог, а й випробувань. Рідна кафедра та університет стали справжнім домом, а роки, проведені тут, можливо, найкращими у житті. У НТУ «ХПІ» студенти дорослішали та набирались досвіду не тільки як спеціалісти, але і як особистості, за яких буде не соромно кафедрі технології жирів та продуктів бродіння. Так наші одногрупники Дмитро Чернобаєв та Анастасія Лебедєва були названі в числі найкращих студентів факультету технології органічних речовин. Дипломи з відзнакою їм вручив ректор НТУ «ХПІ» Є. І. Сокол.

Попереду нас чекає успішна кар’єра, і для багатьох вона буде пов’язана зі спеціальністю «Харчові технології». Одразу після захисту дипломних робіт представники з різних підприємств галузі запропонували багатьом випускникам перспективне працевлаштування. Втім, деякі спеціалісти вже встигли визначитися з місцем роботи під час літніх канікул та переддипломної практики. Тепер перед нами відкриті усі двері, за що ми дякуємо рідній кафедрі та університету!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет