До самостійної праці готові

[Павло Виноградний, випускник – 2018.]
#7 от 16.04.2018

На знімку: випускники кафедри гр. О-42абс: М. Нестерцов, А. Галюченко, Д. Чернобаєв, А. Лебедєва, О. Непочатов, М. Гонда, П. Виноградний.

Зовсім, здається, недавно, в кінці січня 2018 року ми, студенти шостого курсу кафедри «Технологія жирів та продуктів бродіння» успішно захистили свої дипломні роботи. Ця подія стала для нас останнім кроком до одержання дипломів спеціаліста і була серйозним випробуванням. Адже на процедурі захисту були присутні, крім викладачів кафедри, фахівці з Українського науково-дослідного інституту олій та жирів Національної академії аграрних наук України (УкрНДІОЖ НААН).

Нас, новоспечених фахівців зі спеціальності «Харчові технології», чекає доросле життя, повне нових не лише перемог, а й випробувань. Рідна кафедра та університет стали справжнім домом, а роки, проведені тут, можливо, найкращими у житті. У НТУ «ХПІ» студенти дорослішали та набирались досвіду не тільки як спеціалісти, але і як особистості, за яких буде не соромно кафедрі технології жирів та продуктів бродіння. Так наші одногрупники Дмитро Чернобаєв та Анастасія Лебедєва були названі в числі найкращих студентів факультету технології органічних речовин. Дипломи з відзнакою їм вручив ректор НТУ «ХПІ» Є. І. Сокол.

Попереду нас чекає успішна кар’єра, і для багатьох вона буде пов’язана зі спеціальністю «Харчові технології». Одразу після захисту дипломних робіт представники з різних підприємств галузі запропонували багатьом випускникам перспективне працевлаштування. Втім, деякі спеціалісти вже встигли визначитися з місцем роботи під час літніх канікул та переддипломної практики. Тепер перед нами відкриті усі двері, за що ми дякуємо рідній кафедрі та університету!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет