|
Зовсім, здається, недавно, в кінці січня 2018 року ми, студенти шостого курсу кафедри «Технологія жирів та продуктів бродіння» успішно захистили свої дипломні роботи. Ця подія стала для нас останнім кроком до одержання дипломів спеціаліста і була серйозним випробуванням. Адже на процедурі захисту були присутні, крім викладачів кафедри, фахівці з Українського науково-дослідного інституту олій та жирів Національної академії аграрних наук України (УкрНДІОЖ НААН).
Нас, новоспечених фахівців зі спеціальності «Харчові технології», чекає доросле життя, повне нових не лише перемог, а й випробувань. Рідна кафедра та університет стали справжнім домом, а роки, проведені тут, можливо, найкращими у житті. У НТУ «ХПІ» студенти дорослішали та набирались досвіду не тільки як спеціалісти, але і як особистості, за яких буде не соромно кафедрі технології жирів та продуктів бродіння. Так наші одногрупники Дмитро Чернобаєв та Анастасія Лебедєва були названі в числі найкращих студентів факультету технології органічних речовин. Дипломи з відзнакою їм вручив ректор НТУ «ХПІ» Є. І. Сокол.
Попереду нас чекає успішна кар’єра, і для багатьох вона буде пов’язана зі спеціальністю «Харчові технології». Одразу після захисту дипломних робіт представники з різних підприємств галузі запропонували багатьом випускникам перспективне працевлаштування. Втім, деякі спеціалісти вже встигли визначитися з місцем роботи під час літніх канікул та переддипломної практики. Тепер перед нами відкриті усі двері, за що ми дякуємо рідній кафедрі та університету!