О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Відсвяткували Масляну перемогою


#4 от 28.02.2018

18 лютого у Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба проводилося спортивно-театралізоване дійство серед навчальних закладів Харкова, присвячене цьому святу. В ньому взяла участь команда Військового інституту танкових військ НТУ «ХПІ».

Виступи вокальних та театральних творчих колективів підняли настрій усім глядачам та учасникам заходу. А потім на присутніх чекало спортивне свято та конкурси. Під час змагань вихованці навчальних закладів демонстрували свою майстерність, спритність та силу. Спортсмени взяли участь у спортивних перегонах та конкурсних змаганнях із боїв подушками, гирьового спорту, перетягуванні канату та армрестлінгу.

Наша збірна гідно представила свій навчальний заклад на спортивному святі та здобула перемогу у конкурсі з лижної естафети на військових лижах, за що нагороджена грамотою та цінним подарунком.

ТВО начальника клубу інституту молодший лейтенант Олександр Срібний.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет