Відсвяткували Масляну перемогою

#4 от 28.02.2018

18 лютого у Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба проводилося спортивно-театралізоване дійство серед навчальних закладів Харкова, присвячене цьому святу. В ньому взяла участь команда Військового інституту танкових військ НТУ «ХПІ».

Виступи вокальних та театральних творчих колективів підняли настрій усім глядачам та учасникам заходу. А потім на присутніх чекало спортивне свято та конкурси. Під час змагань вихованці навчальних закладів демонстрували свою майстерність, спритність та силу. Спортсмени взяли участь у спортивних перегонах та конкурсних змаганнях із боїв подушками, гирьового спорту, перетягуванні канату та армрестлінгу.

Наша збірна гідно представила свій навчальний заклад на спортивному святі та здобула перемогу у конкурсі з лижної естафети на військових лижах, за що нагороджена грамотою та цінним подарунком.

ТВО начальника клубу інституту молодший лейтенант Олександр Срібний.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет