О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Олімпійський командний успіх політехніків


#3 от 14.02.2018

У Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського в 2017 році відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади в галузі знань 0501 «Інформатика та обчислювальна техніка» з напряму «Комп’ютерна інженерія» для спеціальності «Комп’ютерні системи та мережі».

Команда Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» у складі студента групи КІТ-12м Романа Ковтуна та супроводжуючого його представника університету і тренера Сергія Геннадійовича Межерицького, старшого викладача кафедри «Обчислювальна техніка та програмування», виборола 2 місце у командному заліку та здобула диплом і кубок. Крім того, наш студент отримав грамоту за детальність опису розв’язання задач.

26 січня 2018 року на урочистому засіданні Вченої ради університету їм також були вручені кубок, диплом і грамота переможців.

Вітаємо обидві команди та бажаємо їм нових перемог та подальшого професійного зростання!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет