Олімпійський командний успіх політехніків

#3 от 14.02.2018

У Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського в 2017 році відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади в галузі знань 0501 «Інформатика та обчислювальна техніка» з напряму «Комп’ютерна інженерія» для спеціальності «Комп’ютерні системи та мережі».

Команда Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» у складі студента групи КІТ-12м Романа Ковтуна та супроводжуючого його представника університету і тренера Сергія Геннадійовича Межерицького, старшого викладача кафедри «Обчислювальна техніка та програмування», виборола 2 місце у командному заліку та здобула диплом і кубок. Крім того, наш студент отримав грамоту за детальність опису розв’язання задач.

26 січня 2018 року на урочистому засіданні Вченої ради університету їм також були вручені кубок, диплом і грамота переможців.

Вітаємо обидві команди та бажаємо їм нових перемог та подальшого професійного зростання!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет