О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

В НТУ "ХПИ" вшанували кращих студентів


#21 от 28.11.2017

На знімку: ректор Є. І. Сокол вручає нагороду стипендіату Президента України і кращому учаснику науково-дослідної роботи Світлані Луценко (КН-22м)

16 листопада у 12-й аудиторії ректорського корпусу відбулася урочиста церемонія нагородження найкращих студентів нашого університету. Напередодні Міжнародного дня студента ректор, професор Є. І. Сокол вручив дипломи тим, хто відмінно проявив себе у навчанні, наукових дослідженнях, профспілковій діяльності, був активним учасником художньої самодіяльності та завойовував медалі на спортивних змаганнях в Україні та за кордоном.

Євген Іванович Сокол привітав усіх студентів зі святом, розповів про успіхи нашого вузу в різних напрямках його діяльності та закликав студентів до активної участі в житті вузу, покращенні його іміджу та підвищенні авторитету. Він запросив усіх присутніх до Палацу студентів, де того ж дня відбулися святковий концерт та феєрична дискотека.

А 17 листопада свято продовжилося на центральній площі університету. Тут до студентів з привітальним словом звернулися ректор Є. І. Сокол, голова профкому студентів С. М. Мастерний та голова СтудАльянсу Станіслав Поливода. Всі бажаючі мали можливість взяти участь у різноманітних конкурсах та вікторині, а також скуштувати смачної польової каші та випити солодкого чаю. Учасниками цього свята були також проректори Ю. І. Зайцев та М. І. Гасанов.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет