В НТУ "ХПИ" вшанували кращих студентів

#21 от 28.11.2017

На знімку: ректор Є. І. Сокол вручає нагороду стипендіату Президента України і кращому учаснику науково-дослідної роботи Світлані Луценко (КН-22м)

16 листопада у 12-й аудиторії ректорського корпусу відбулася урочиста церемонія нагородження найкращих студентів нашого університету. Напередодні Міжнародного дня студента ректор, професор Є. І. Сокол вручив дипломи тим, хто відмінно проявив себе у навчанні, наукових дослідженнях, профспілковій діяльності, був активним учасником художньої самодіяльності та завойовував медалі на спортивних змаганнях в Україні та за кордоном.

Євген Іванович Сокол привітав усіх студентів зі святом, розповів про успіхи нашого вузу в різних напрямках його діяльності та закликав студентів до активної участі в житті вузу, покращенні його іміджу та підвищенні авторитету. Він запросив усіх присутніх до Палацу студентів, де того ж дня відбулися святковий концерт та феєрична дискотека.

А 17 листопада свято продовжилося на центральній площі університету. Тут до студентів з привітальним словом звернулися ректор Є. І. Сокол, голова профкому студентів С. М. Мастерний та голова СтудАльянсу Станіслав Поливода. Всі бажаючі мали можливість взяти участь у різноманітних конкурсах та вікторині, а також скуштувати смачної польової каші та випити солодкого чаю. Учасниками цього свята були також проректори Ю. І. Зайцев та М. І. Гасанов.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет