О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Підписано договір між ХПІ та ХТЗ


#20 от 14.11.2017

Засідання Вченої ради університету 27 жовтня розпочалося зі знаменної події – ректор НТУ «ХПІ», професор Євген Сокол і генеральний директор ПАТ «Харківський тракторний завод» Андрій Коваль підписали договір, згідно з яким кафедра автомобіле- і тракторобудування буде здійснювати підготовку фахівців для підприємства-партнера у форматі дуального навчання (на знімку В. Таємницького). Це перший проект із дуальної освіти у галузі машинобудування в Україні.

«ХПІ та ХТЗ співпрацюють у науковій і освітній сферах понад 80 років, – підкреслив ректор, професор Євген Сокол. – Договір, який ми підписали, дуже важливий, адже від нього залежить якість підготовки наших фахівців, їхня затребуваність на ринку праці і наш внесок у розвиток економіки країни».

«Наше основне завдання – надати студентам, у яких є бажання вчитися і працювати, можливість проявити себе у реальних проектах. Важливо, щоб вони побачили реальну роботу. Використовуючи на практиці знання, які студенти отримали у ХПІ, і досвід, який є у співробітників ХТЗ, випускники Політеху зможуть стати першокласними фахівцями», – зазначив генеральний директор ПАТ «ХТЗ» Андрій Коваль.

Детальніше про зміст проекту дуальної освіти можна прочитати на сайті новин НТУ «ХПІ»

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет